follow Catalog firme » Confectii metalice » Mana curenta » Firme mana curenta lemn » Mana curenta lemn neamt
  home     Firme mana curenta lemn   Mana curenta lemn neamt

Mana curenta lemn

mana curenta lemn (NEAMT)
Societatea bigal plast a fost infiintata in anul 2006 cu statut de persoana juridica cu capital privat. societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai in domeniul scarilor interioare din lemn la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita...
0749 *** ***Click aici!
mana curenta lemn (NEAMT)
Producator de scari interioare lemn, trepte scari, contratrepte, parchet si pardoseli din lemn masiv, mobilier din lemn masiv, topuri lemn masiv pentru bucatarii. dimensiuni la comanda, livrare imediata. preturi de producator. incercati produsele noastre si veti observa calitatea materialelor folosite de noi. oferim urmatoarele specii de lemn indigen: fag alb sau aburit, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen si la comanda,..
0233 *** ***Click aici!
mana curenta lemn (NEAMT)
Grupul de firme ro partener a fost constituit in anul 1992, cu capital integral romanesc si s-a dezvoltat in ultimii 15 ani printr-o politica continua de reinvestire a profitului realizat. grupul nostru produce si comercializeaza o gama variata de mobilier de gradina (jardiniera, garduri din lemn, lampi, terase, suporturi de flori, foisor, mese si banci), scari interioare din lemn si case pe structura..
0729 *** ***Click aici!
mana curenta lemn (NEAMT)
Cu o experienta de peste 10 ani in executia scarilor si balustradelor din lemn masiv, cu o traditie in familie in ceea ce priveste lucrul lemnului (strungarie) am creat firma Venbocons, pentru a fi mai aproape de clientii nostri, direct, fara intermediari. Societatea noastra are avantajul unui mix de persoane cu experienta si persoane tinere, dornice de a invata si de a se..
0748 *** ***Click aici!